RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

В Росії розповіли, як "володар світу" Путін зазнав поразки в Україні

Президент РФ Володимир Путін зазнав поразки в Україні в результаті санкцій Заходу і опору української армії і, щоб відвернути увагу населення Росії, вступив у війну в Сирії.

Про це "Апострофу" розповів російський блогер Слава Рабинович.

"Здається, вже школярі знають, що для того, щоб підтримувати знаходження у владі путінського ОЗУ, Путіну і його ОЗУ необхідна війна. Вона необхідна для відчуття зовнішнього ворога, щоб населення змогло об'єднатися навколо вождя, і для всіх інших подібних трюків, які витворяє путінська пропаганда в своїх засобах масової агітації", - говорить він.

За словами Рабиновича, президент Росії зазнав в Україні нищівної поразки, коли захопив Крим без сухопутного коридору через Маріуполь, і коли "санкції, міжнародний тиск і опір української армії зупинили Путіна на Сході України".

Саме тому Кремлю довелося взяти участь у війні в Сирії.

"А пахан не може програвати. Тому для того, щоб відволікти увагу населення від повної поразки в Україні йому довелося замутити іншу війну – в Сирії. Він думав, що буде там господарем становища – як в 2013-му, якщо я не помиляюся, році, коли президент [Барак] Обама необачно прокреслив якусь "червону лінію" для [Башара] Асада. Ця лінія була застосуванням хімічної зброї, і Асад її вкотре перетнув. Америка під керівництвом Обами нічого не зробила, і Обама почав втрачати обличчя. І Путін ніби врятував обличчя Обами якоюсь операцією з хімічною зброєю, вчергове уявивши себе володарем світу", - зазначив блогер.

Детальніше про військові невдачі Росії читайте в матеріалі "Апострофа": Путіне, запалюй: чому Росія терпить військові невдачі.