RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Путін не хоче, щоб усе розвалилося: в Росії озвучили прогноз по Донбасу

Президент Росії Володимир Путін не піде на розгортання відкритого протистояння на Донбасі, оскільки боїться кровопролитних боїв на вулицях українських міст.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив російський публіцист Євген Іхлов.

"Що стосується залучення в Україну і в Сирію, то вони вже викликають роздратування в масах, і перемогами на цих напрямках популярність не знайти. Путін тільки не хоче, щоб усе розвалилося, і вважає за краще "заморожувати" ситуацію і не потрапляти в ситуацію різкого політичного вибору. У гіпотетичному випадку початку всеросійських хвилювань наступ на Україну (так званий "північний вітер") може адже, навпаки, тільки підхльоснути протест, особливо якщо не буде миттєвого тріумфу, а почнуться кровопролитні бої на вулицях українських міст" , - сказав він.

Що ж стосується протистояння Росії з США, то воно нікуди не піде, тому що вигідно силам, протиборчим чинному президенту Дональду Трампу.

"Конфронтація з США залишиться, тому що для антітрамповскіх сил посилення тиску на Москву - єдиний спосіб тиску на Трампа. Тому інформаційних приводів для антиамериканізму буде вдосталь", - додав російський публіцист.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Про Донбасі забудуть через 6-7 років, Путін втратить всі козирі - російський публіцист.