RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Інакше буде справжня війна: відомий журналіст пояснив, як Заходу домогтися повалення Путіна

Повалити режим чинного президента Росії Володимира Путіна вдасться лише після верхового перевороту, який відбудеться тільки, якщо Захід почне "душити" Росію з усіх боків.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів відомий журналіст Айдер Муждабаєв.

"Що потрібно, щоб вони його скинули? Скинути його можуть тільки верховим переворотом. По-іншому нічого не буде. Потрібна десакралізація, щоб цей Акела промахнувся. Не потрібно давати їм Чемпіонати світу ні на які види спорту, потрібно їх обкладати з усіх боків і душити економічно. це стане можливо, коли Захід зрозуміє, що це потрібно, інакше просто буде війна, вже гаряча, справжня, що єдина альтернатива їй - це економічне удушення, і коли він системно займеться економічним задушенням Росії, без сентиментів. Коли у них в крамницях все пропаде і коли - головне - вождь не зможе платити гроші своїм опричникам. Там же орди поліцейських, які прекрасно живуть. У цих поліцейських, які б'ють людей на площі в Москві, зарплати по 3-4 тисячі доларів. Так вони будуть цей режим захищати до останнього. Плюс чиновники, їхні родини, прокурори, тюремники, хто завгодно. Поки у них є гроші на це, поки вождь красивий на коні приносить видобуток і кидає в натовп і періодично ще когось вбиває. До речі, Путін не дуже кровожерливий до своїх. Він особливо нікого не карає, він просто показує місце, і все. Але при цьому він сильний як ментальна сутність, для російської людини сакральна", - говорить він.

За словами Муждабаєва, але на даний момент у Путіна залишається досить сильний вплив на росіян, з цієї причини чекати перевороту поки не доводиться.

"У березні 1991 року на референдумі в СРСР все висловилися за збереження Радянського Союзу. А в серпні 1991-го року стався верховий переворот - і в підсумку ніхто не вийшов захищати Радянський Союз, всім стало все одно. Це були одні й ті ж люди. Так само і в Росії - влада похитнеться, коли фюрер буде здаватися ніким, неуспішною особистістю. Тоді просто вийде тисяча чоловік, змінить цю владу, буде елітний верховий переворот. Вони цю владу просто закують в наручники і віддадуть Заходу в обмін на їжу. І ніхто вийде, як ніхто не вийшов захищати СРСР, ніхто не вийшов за цю Компартію. Вона була десакралізована", - пояснює він.

Відомий журналіст також вказав ще на один аспект, який говорить про наявність у Путіна досить сильного авторитету, хоча Захід може позбавити його россійського лідера за доволі короткий термін.

"І головний показник ще - про Путіна немає анекдотів. Немає зневажливих анекдотів. Всі анекдоти про Путіна, які зараз чуємо, це анекдоти типу - Путін відкриває двері холодильника і каже: "Ну що, холодець, трясешься? "Тобто це анекдоти про Сталіна, про сильну особистість. А коли СРСР добігав кінця, анекдоти про владу були смішні, їх висміювали як якихось невдах. А зараз у нього все вдало поки. Але це все в руках Заходу. Захочуть - за рік задушать", - вказує Муждабаєв.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Скинути Путіна можна тільки одним шляхом, захочуть - задушать за рік - Айдер Муждабаєв.