RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Мережу розбурхав судовий позов родичів росіян, загиблих внаслідок аварії літака Міноборони РФ

Родичі загиблих пасажирів літака Міноборони РФ Ту-154, який зазнав аварії над Чорним морем вилітаючи в Сирію, подали позови до суду Лондона.

Про це з посиланням на адвоката позивачів, Ігоря Трунова, повідомляють російські ЗМІ.

Позови подали 78 представників загиблих, серед яких рідні лікаря Єлизавети Глінки і більшості артистів ансамблю імені Александрова. Вони вимагають збільшення їм страхових виплат, стверджуючи, що їхні родичі летіли на міжнародному рейсі, тому і виплати повинні проводитися за міжнародними нормами, а не за російськими.

У соціальних мережах здивувалися подачі позовів до Лондонського суду родичів людей, що летіли в Сирію на російському військовому літаку. Серед них були військові інструктори, радники, журналісти, а артисти ансамблю Александрова їхали виступати перед російськими солдатами і офіцерами.

"Як підтримувати диктаторські режими і отримувати від них гроші, так ми не проти, звичайно ж. А ось коли ці диктаторські режими нас кидають, то ми біжимо скаржитися по міжнародним нормам", "Що вони ще хочуть, навіщо їм справедливість, коли у них є Путін!", "Не в Басманний суд, найгуманніший суд, а Лондонський" - пишуть в коментарях користувачі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що можливою причиною катастрофи Ту-154 Міноборони Росії в Чорному морі стало те, що літак був перевантажений.