RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Коламбія Пікчерз представляє: в мережі висміяли отримання Стівеном Сігалом посади в МЗС Росії

У мережі підняли на сміх призначення голлівудського актора Стівена Сігала спеціальним представником МЗС Росії з питань російсько-американських гуманітарних зв'язків.

Своє ставлення до кадрових змін в МЗС РФ користувачі публікують в соцмережах.

"Я глибоко збентежений і це велика честь. Я сподіваюся, що ми зможемо прагнути до миру, гармонії і позитивних результатів в світі. Я ставлюся дуже серйозно до наданої мені місії", - висловився про своє призначення Сігал.

Призначення Сігала не з таким ентузіазмом зустріли користувачі.

"Сігал неодноразовий лауреат премій "Найгірший актор другого плану", остання роль актора в російському фільмі "Гопники" дала путівку у вищі ешелони МЗС РФ. Тепер він свій. До чого всі ці умовності: червоні дипломи МДІМВ, дисертації, досвід в проведенні договорів і укладанні міжнародних контрактів, він просто кльовий! прекрасно співає гімн ДНР. Крім англійської мови, дипломат Сігал прекрасно освоїв суржик ","Мля ... Старпер-актор, який живе, лише, колишніми заслугами, в очах нашого МЗС - "спец", лише тому, що паспорт у нього з одноголовим орлом .... Яка гидота - ця ваша політика, пропагандонность і копеешний піар. Фу, блин! "," Коламбія Пікчерз представляє. У головних ролях: Стівен Сігал, Марія Захарова. У фільмі МіД. Глава перша - колеги! " - пишуть у коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Стівен Сігал став персоною нон грата в Україні.