RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Відомий журналіст з Росії жорстко попередив "барана" Путіна щодо України

Росія допустить фатальну помилку, якщо піде великою війною проти України.

Таку думку в ефірі "Ехо Москви" висловив російський журналіст, який проживає в Україні Матвій Ганапольський.

Він переконаний, що така війна стане останньою для Росії в її нинішньому вигляді.

"Я звертаюся до Кремля, до розвідки кремлівської - ви там, барани, менше дивіться Соловйова, Кисельова - ось ці ваші розважальні передачі, де ви себе заспокоюєте, які ви сильні. Будь ласка, ви розгорніть в Україні розвідмережу і поцікавтеся, що відбувається в Україні і що Україна собою зараз являє", - сказав Ганапольський.

Він закликав Москву не зробити "фатальної помилки".

"Не для України - Україна зникне, але зникне разом з Росією. Це я вам гарантую. Просто я це знаю. На жаль, так буде. Це буде остання війна, в якій братиме участь Російська Федерація з її нинішнім керівництвом і в нинішньому складі великої Росії. Далі буде страшно", - попередив журналіст.

Ганапольський зазначив, що незважаючи на чутки про слабкість України, "це буде найстрашніша війна в історії Російської Федерації".

"І це, звичайно ж, буде закінчення президентства президента Путіна. Ось тому війни з Україною не буде ніколи. Якщо буде - це буде для українців остання здача крові", - підкреслив журналіст.

Він переконаний, що наслідками такої війни будуть колосальні втрати з обох сторін, після чого війна "перетвориться в партизанську".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Криму заявили, що Росія готова влаштувати самознищувальну війну за Крим.