RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У північній межі України можуть з'явитися війська Путіна: з'явився тривожний прогноз

Розміщення російських баз на території Білорусі означає підготовку до анексії країни Кремлем незабаром.

Про це "Апострофу" розповів білоруський політичний і громадський діяч, співголова партії Білоруська Християнська Демократія Віталій Римашевський.

За його словами, у зв'язку з економічною ситуації в Росії, Кремль має намір використовувати Білорусь для зміцнення образу Путіна як "збирача російських земель".

"У цьому контексті йде і окупація Криму, і публічний виклик США. Фактична анексія Білорусі закріпила б за Путіним цей образ" збирача ". Для російської громадськості це подали б як чергову перемогу Росії. Це величезний плюс для нинішньої влади РФ на тлі економічної кризи і збідніння населення ", - зазначив експерт.

Інтеграція Білорусі, підкреслив Римашевський, - важливий елемент внутрішньоросійською політики. Завдання максимум для Москви - анексія Білорусі, завдання мінімум - розміщення на території Білорусі російських військових баз.

"Що значить розміщення російських військових баз на території Білорусі і чому Лукашенко від цього відмовляється? Всім зрозуміло, що росіяни з цих баз вже не підуть, як вони не збиралися йти з Севастополя. Ці бази стануть плацдармами для наступного етапу - анексії Білорусі", - додав він.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа" Лукашенко зрозумів, що Путін його може знищити: у нього є два сценарії - білоруський політик.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: Білорусь