RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Росії заговорили про створення суперпотужної зброї: що відомо

Президент Росії Володимир Путін дав відмашку на створення наземної гіперзвукової ракети середньої дальності.

Про це повідомляють росЗМІ.

"Згоден з пропозиціями Міністерства оборони про початок робіт по "приземленню" "калібру" і відкритті нового напряму - створення гіперзвукової ракети наземного базування середньої дальності", - заявив він.

При цьому, Путін доручив міністру оборони Росії Сергію Шойгу звітувати про впровадження нових систем озброєння і підготувати пропозиції щодо усунення можливої загрози з космосу.

"Я хочу подивитися, як йде робота по постановці на бойове чергування наших нових комплексів: "Кинджал"(гіперзвукової ракети на повітряному носії), "Пересвет" (бойової лазерної зброї), він теж уже надійшов у війська, "Авангарду ", кінцеві випробування якого ми закінчили, завершальні, і йде вже виробництво на підприємствах у серії. Я хочу подивитися, як йде робота по виробництву "Сармата", і підготовка до його постановки на бойове чергування", - сказав він.

Крім того, глава РФ повідомив про закінчення ключового етапу випробувань стратегічного безлюдного підводного апарату "Посейдон", який називають зброєю "Судного дня".

Як повідомляв "Апостроф", Путін пригрозив світу неіснуючим зброєю.