RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Росії дівчинка померла в муках в замкненій квартирі: в мережі знайшли фото дитини і горе-матері

У російському Кірові трирічна дівчинка померла в закритій на кілька днів квартирі.

Про це повідомляє ran24.ru.

Видимих тілесних ушкоджень на тілі загиблої не виявлено. За інформацією з соцмереж, дитина могла загинути від зневоднення: мати залишила її одну.

Зазначається, що горе-матір'ю виявилася 21-річна Марія П. Дівчина пояснила, що просто "загуляла", залишивши дитину одну на тиждень. У цей час її маленька дочка вмирала від зневоднення. Саме такий діагноз за попередньою інформацією констатували лікарі.

Як стало відомо, Марія народила в 18 років, але дитину виховувала одна, заміж так і не вийшла. Друзі характеризують її веселою, товариською і доброї, але крім цього називають дамою легкої поведінки, готової на безладні зв'язки з чоловіками. Сусіди заявляють, що дитина часто залишався один на день-два. Один раз бачили, як дівчинка викидала з вікна свої іграшки, мабуть, дитина намагався привернути увагу перехожих.

З чуток, Марія не з'являлася вдома кілька днів. Увечері через дні в квартиру прийшла бабуся, щоб провідати рідних. До того моменту маленька дівчинка вже була мертва. Прибулі на місце НП медики підтвердили це, передає kp.ru.

"20 лютого в одній з квартир, розташованих на вулиці Щорса міста Кірова, було виявлено тіло трирічної дівчинки. Видимих тілесних ушкоджень на тілі не виявлено. З метою встановлення справжніх обставин події, з'ясування причин смерті дівчинки порушено кримінальну справу, в рамках якого призначена судово медична експертиза", - повідомили в СУ СК Росії по Кіровській області.

У день, коли знайшли бездиханне тіло дівчинки, їй мало виповнитися 3 рочки. Слідчі не повідомляють, заарештована чи мати дитини і утримуються від коментарів у цій справі.

У свою чергу користувачі соцмереж не повірили в правдивість чуток. Одні стверджують, що дівчинка залишилася одна на кілька днів і померла, а інші не вірять в це.

Дитячий психолог Віра Лискова, пояснила, що дитина могла безупинно кликати на допомогу, а міг і просидіти кілька днів в повному мовчанні.

"У всіх дітей є індивідуальні особливості. Перш за все, в принципі, малятко повинне було залучати до себе увагу, кричати, плакати. Але потім вона могла зрозуміти, що зусилля марні. У такому випадку інстинкти диктують мінімум рухів і голосових зусиль, щоб заощадити сили" , - розповіла вона.

"Навіть у трирічної дитини є життєвий досвід. Був цей досвід позитивним або негативним, ось в чому питання. Якщо дитина знає, що може кричати до ночі, але мама все одно не прийде, то він і не стане кликати на допомогу", - додав експерт.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на Закарпатті чоловік убив дружину і три дні жив під замком в будинку з її тілом і 4-річним сином.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: Росія