RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

У мережі кепкують над долею одноногої "ополчєночкі", що воювала на Донбасі: фото

Колишня учасниця рейдерських захоплень підприємств на Донбасі Віра Калмикова втратила ногу в ході своєї "служби" в загонах бойовиків ДНР і тепер змушена просити гроші через свої профілі в соцмережах, щоб прогодувати сім'ю.

Про це розповів на своїй сторінці в Twitter блогер Денис Казанський.

Сама Калмикова стверджує, що у неї четверо дітей, а також, що вона ніякої допомоги від ватажків ДНР не отримує. Також вона зазначає, що протез поки їй поставити не можуть - лікарі вважають, що їй потрібна повторна ампутація.

"Ополчєночка Віра Калмикова пішла воювати і втратила ногу, допомагаючи Курченко віджати в Ахметова заводи і шахти. Тепер вона нікому не потрібна і просить милостиню в Твітері. У фільмі "Ополчєночка" такого звичайно не покажуть", - зазначив блогер.

Також у себе в акаунті Калмикова поскаржилася, що їй доводилося їздити в російський Таганрог, щоб відновити доступ до заблокованого банком рахунку, оскільки в РФ її звинуватили у відмиванні грошей, надісланих в якості гуманітарної допомоги.

Як повідомляв "Апостроф", раніше бойовик Олексій Смирнов виявився в центрі уваги після своїх публікацій "ВКонтакте", де він збирав гроші на "продовження гуманітарної місії на Донбасі". Він сам зізнався, що на зібрані фондом гроші поїхав в Ісландію.