RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Росії попрощалися з 9-річною дівчинкою, по-звірячому вбитою рецидивістом: фото і відео

У Росії в суботу, 13 жовтня, попрощалися з 9-річною Єлизаветою Кисельовою, убитою місцевим жителем Михайлом Туватіним, який десять років провів за гратами зі своїх 35, за крадіжки і розбещення неповнолітніх.

Про це повідомляється в Telegram-каналі Підйом.

На церемонію відспівування прийшли кілька сотень людей. Людей було настільки багато, що всім навіть не вистачило місця в церкві.

Справа дійшла до того, що кілька чоловіків з білими марлевими пов'язками на рукавах спробували влаштувати фейс-контроль для бажаючих пройти в будівлю церкви і не пустили туди журналістів з камерами, звинувативши їх в бажанні "нажитися на крові".

Відзначимо, що кілька місяців тому Туватін купив безхазяйний гараж, змінив замки і зайняв його. 9 жовтня повз боксу проходила Ліза і поцікавилася у Михайла, його чи це гараж. Чоловік злякався, що гараж може належати батькам школярки, і затягнув дівчинку всередину. Він задушив дівчинку зі злості за те, що вона нібито нагрубила йому.

1 / 1
1 / 1
1 / 1

У злочинця великий "послужний список" відбування покарань у місцях позбавлення волі. У 2001 році йому пред'явили адміністративний штраф за дрібне хуліганство, в 2004 році його засудили за пограбування будинку. У 2011 році підозрюваний поглумився над жінкою, а після вкрав у неї фотоапарат і телефон. Знайомі злочинця стверджують, що у чоловіка була судимість за педофілію. В цілому, Михайло відсидів у в'язниці 10 років свого життя.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії люди вийшли на вулиці, вимагаючи лінчувати вбивцю 9-річної Єлизавети Кисельової.