RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Путін влаштував масштабні чистки силовиків

У Росії звільнено 11 високопоставлених чиновників МНС, Слідчого комітету і МВС, серед яких обвинувачений в шахрайстві генерал-майор поліції Олександр Мельников.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на опублікований указ президент РФ Володимира Путіна.

Зокрема, від займаних посад звільнені керівник четвертого слідчого управління Головного слідчого управління СК генерал-лейтенант юстиції Руслан Ібієв; головний інспектор МВС генерал-майор поліції Єфрем Романов; міністр внутрішніх справ Карачаєво-Черкесії генерал-майор Ігор Трифонов; начальник управління МВС у Тюменській області генерал-майор Юрій Алтинов; начальник ГУ МНС у Кіровській області генерал-майор внутрішньої служби Михайло Лихачов; начальник управління інформаційних технологій і зв'язку МНС генерал-майор Сергій Власов; директор і заступник директора департаменту готовності сил і спеціальної пожежної охорони МНС Максим Максименко та Володимир Дежкін.

У відставку відправлений також перший заступник начальника управління МВС по забезпеченню охорони громадського порядку та координації взаємодії з органами виконавчої влади генерал-майор Олександр Мельников. Його, крім того, заарештували за звинуваченням у шахрайстві.

Як повідомляв "Апостроф", президент Росії Володимир Путін звернув на себе увагу незвичайною кульгавістю під час покладання квітів до пам'ятника Кузьмі Мініну і Дмитру Пожарському на Красній площі в Москві.