RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Росії син топ-урядовця МВС зніс натовп дітей на дорозі: моторошний момент потрапив на відео

У Росії, в Нижньому Новгороді, син високопоставленого силовика, перебуваючи в п'яному стані, влаштував масштабну ДТП за участю трьох авто, в результаті якої постраждали дев'ять дітей і троє дорослих. Також відомо про одну загиблу.

Про це повідомляється в Telegram-каналі "Mash".

"Одна з машин вилетіла на пішохідну зону і збила людей. Дітей (всіх, без винятку) доставлено в обласну лікарню, один з них - у вкрай важкому стані", - йдеться в повідомленні.

У той же час, як повідомляється в Telegram-каналі "Підйом", 43-річного винуватця аварії затримали.

За даними "Life Shot", мова йде про Віктора Пільганова, сина заступника голови обласного управління МВС. У момент ДТП він перебував за кермом. Його батько - на пасажирському сидінні. За останній рік на Віктора Пільганова було виписано кілька десятків штрафів за перевищення швидкості.

Що стосується обставин аварії, то після ДТП одна з машин врізалася в пішоходів, що стояли на тротуарі. Пізніше стало відомо, що в результаті інциденту загинула жінка і постраждали дев'ять школярів, які групою йшли в театр.

У мережі також опублікували відео моменту аварії.

Як повідомляв "Апостроф", 1 грудня в Забайкальському краї (РФ) при падінні рейсового автобуса "Сретенськ-Чита" з моста в річку загинули 19 осіб.