RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Зварилися живцем: у Росії сталася "пекельна" НП у хостелі, багато загиблих, фото і відео

У Пермі (Росія) стався прорив труби з гарячою водою в підвальному хостелі, в результаті "пекельної" НП загинуло чотири людини, є постраждалі.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

За попередніми даними, через прорив труби з гарячою водою одна зі спалень стала швидко заповнюватися окропом, люди буквально зварилися живцем. Опіки отримали кілька людей. Серед загиблих - дитина.

Відзначається, що прорив води в підвальному хостелі став не першим. У вересні минулого року труба вже лопалася, причому в тому ж самому номері - тоді він стояв порожнім. Ремонт проводила компанія, на яку неодноразово скаржилися через низьку якість послуг.

"Йшов пар. Вода дійшла до порога готелю. Це був окріп. Страшно уявити, що було всередині будівлі. Моя дружина о 4 ранку виглянула у вікно, бачить - медики стоять", - розповів очевидець трагедії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше камери спостереження зафіксували викид окропу на проїжджу частину вулиці Антоновича в Києві під час прориву труби тепломережі біля столичного ТРЦ Ocean Plaza, в результаті якого постраждало 10 осіб.