RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Залита кров'ю підлога і виклик спецназу: в Росії підліток загадково загинув в квартирі судді, фото

У Санкт-Петербурзі жорстоко вбили школяра, його знайшли в під'їзді одного з житлових будинків Петербурга, а кривавий слід вів до квартири місцевого судді, де напередодні збиралася компанія молодих хлопців.

Про це повідомляє 360tv.ru.

Поліція виявила 14-річного школяра з простреленою головою в під'їзді одного з житлових будинків на вулиці Іжорського Батальйону.

Всі сліди злочину вели до квартири судді колегії у кримінальних справах Третього касаційного суду Віталія Саяпина. Вхідні двері квартири були замкнені.

"Штурм був, штурмували. У костюмах вони своїх захисних, з щитами, зі зброєю спеціальним, спорядженням", - розповів місцевий житель.

За його словами, в квартирі підлітки влаштували вечірку і щось святкували. Інші мешканці говорили, що молоді люди відзначали день народження. Потім стало відомо, що убитий підліток був у квартирі з приятелями і сином судді. Хлопці були друзями і вчилися в одному класі. Сам підозрюваний втік ще до приїзду поліції. Попередньо саме його вважають винним у загибелі школяра. Зараз сина судді розшукує поліція.

Виявилося, що в той фатальний вечір в квартирі було кілька підлітків. Син судді втік, але деяких молодих людей вже знайшли. З одним з них поговорили журналісти і з'ясували, що відбувалося в момент вбивства хлопця. За його словами, він разом з друзями дивився хокей. У якийсь момент син господаря квартири дістав мисливську рушницю і пролунав постріл.

Підліток впав на підлогу, а інші завмерли в жаху. Син судді схопив убитого друга і потягнув з квартири, в під'їзді він зупинився і просто втік. Рушниця залишилося лежати в квартирі. Співрозмовник видання подзвонив своєму батькові і розповів про те, що сталося. Чоловік прибіг в квартиру і зателефонував у поліцію. Додому повернувся і сам Віталій Саяпин.

Нагадаємо, що в столичному мікрорайоні Теремки на парковці біля торгового центру "Магелан" виявили труп невідомого чоловіка.