RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

У друга Путіна виявили розкішну дачу на островах: опубліковано фото і відео

У колишнього прем'єр-міністра Росії і друга президента Володимира Путіна, Дмитра Медведєва, виявили "секретний" маєток на 27 гектарів в Астраханській області на двох островах.

Про це повідомили журналісти видання "Проект".

За словами журналістів, куратором будівництва був колишній однокласник Дмитра Медведєва - президент федерації веслування Росії Євген Архипов. На дачі є басейн на 50 м, тренажерний зал, баня, два спальні корпуси, центральний корпус з роялем, кухня "семи народів світу" з повним набором техніки, кінотеатр 5D і 8 будинків для гостей.

Дачу знайшли ще в 2012 році, але тоді журналісти припускали, що там буде відпочивати президент Росії Володимир Путін. Раніше на цьому місці знаходилася туристична база "Лотос", але з 2011 року ці землі стали належати офшорній компанії, яка пов'язана з російським олігархом Алішером Усмановим.

Будівельники розповідають, що на дачі все будувалося під зріст Медведєва (1 метр 63 сантиметри).

"Іноді доходило до смішного. Майстри крутили біля скроні, коли їм видавали критерії. "Ну хто в такому умивальнику вмиватися буде? Ну які 650 см? Ну 800 тих же повинно бути", - розповів журналістам один з робітників.

Місцеві жителі розповіли, що Медведєв приїжджає на дачу два-три рази на рік. У цей час посилюється охорона, а від селян навіть вимагають не випускати корів з хлівів, щоб ті "не бродили і не гадили".

Як раніше повідомляв "Апостроф", російські коміки в своєму гумористичному номері висміяли вітальні промови президента Росії Володимира Путіна.