RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У Росії рецидивіст напав на компанію підлітків: фото вбивці і деталі різанини

У Забайкаллі (Росія), в селищі Первомайський рецидивіст порізав ножем компанію підлітків. П'ятеро школярів поранено, один загинув.

Про це повідомляє Telegram-канал "LIFE SHOT".

Дві дівчини відпочивали ввечері зі своєю компанією на центральній площі. До них підійшла юрба п'яних незнайомих людей. Один із хлопців почав приставати до дівчини. За неї заступився 15-річний Ілля.

Під час словесної перепалки з кущів вискочив 24-річний Андрій Аліпченков. З криком "Ви чо тут все переплутали!" він почав бити підлітків монтуванням і різати ножем. П'ятеро школярів зараз знаходяться в реанімації з колото-різаними пораненнями живота. Ілля помер в лікарні на наступний день після інциденту.

На фото праворуч - вбивця, а зліва - загиблий хлопчик

Слідчим органам хлопці сказали, що з вбивцею вони навіть не знайомі. Аліпченкова затримали на наступний день. На його рахунку це вже дев'ята кримінальна справа. Раніше він сидів за пограбування і вийшов на волю лише в листопаді минулого року.

Як повідомляв "Апостроф", 2 червня, в селі Єлизаветівка Дніпропетровської області п'яний місцевий житель зі своєї рушниці поранив підлітка.