RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Жінка пішла на операцію і прокинулася після неї в морзі - історія вразила не тільки її

У Курській області (Росія) жінка похилого віку після операції прокинулася в морзі. Туди її відправили після того, як констатували смерть в районній лікарні.

Про це повідомляє Telegram-канал "Курська область".

Зараз пацієнтка перебуває під спостереженням медиків в Курській обласній клінічній лікарні. За цим фактом розпочато перевірку.

Раніше "Курские известия" з посиланням на власне джерело повідомили , що пенсіонерку з болями в животі доставили в Горшеченську ЦРЛ. Лікарі діагностували у неї непрохідність кишечника, а під час операції побачили злоякісну пухлину і метастази.

"Коли розрізали, виявили злоякісну пухлину і метастази по всьому кишечнику. Прохідність кишечника їй відновили, але після операції у неї трапилася клінічна смерть. Її реанімували 30-40 хвилин. Ці дії визнали безуспішними. Дихання відсутнє, пульсу немає і ознак життя не було. Констатували смерть. Все це сталося вночі 14 серпня. Потім її відправили в морг", - повідомило анонімне джерело в ЦРЛ.

Вранці в морг на роботу прийшов медик і побачив, що пацієнтка жива.

За словами медиків, в районних лікарнях РФ часто відсутнє дороге устаткування, яке здатне зафіксувати мозкову активність. Саме такі технології точно визначають, жива людина чи мертва. У районах смерть визначають за зовнішніми ознаками.

Як повідомляв "Апостроф", в Зімбабве 99-річна жінка двічі воскресала на власному похороні, чим вразила тих, хто прийшов проводити її в останню путь.