RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Війна не вщухає: свіжа карта і інформація про бої між Азербайджаном і Вірменією

У Нагірному Карабасі продовжують порушувати укладене між Азербайджаном і Вірменією перемир'я, яке повинно було розпочатися 26 жовтня. У вівторок, 27 жовтня, сторони повідомили про низку ударів, в тому числі, і по мирних населених пунктах - загинуло 4 людей, в тому числі дитина.

Про це повідомляє ВВС.

Вірменія звинуватила азербайджанських військових в тому, що вони завдали удару по її території на межі кордонів Вірменії, Азербайджану та Ірану. Міноборони і прикордонна служба Азербайджану заявили, що мають повне право бити по цілям, якщо вони несуть загрозу азербайджанській території. Азербайджанська армія обстріляла міста Мартуні і Мартакерт, вірменська армія обстріляла місто Татар і район Агбанд.

Також повідомляється, що в районі Карабаху вірменською артилерією був убитий Адель аль-Шахір, польовий командир дивізії Хамза. Також стало відомо, що в ході бойових дій отримав поранення карабахський міністр оборони Джалал Арутюнян.

Число мирних жителів село Караюсіфлі прифронтового Бардинського району Азербайджану, які загинули в результаті обстрілу вірменськими силами, зросла до чотирьох, серед загиблих - маленька дитина. 13 людей отримали поранення.

Як повідомляв "Апостроф", в Азербайджані показали відео "ліквідації" міністра невизнаної НКР Джалала Арутюняна. У самому Карабасі це спростували.