RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Звичайний фашизм: показове відео як "пси" Лукашенка хапають людей

Днями Олександр Лукашенко пригрозив учасникам протесту жорсткими заходами. Силовики затримують людей абсолютно "бандитським" способом.

Відповідне відео опубліковано на Facebook-сторінці "Настоящее время".

Камера відеоспостереження в місті Боровляни під Мінськом зафіксувала, що чоловік в цивільному, що стоїть на ганку під'їзду, вдарив в голову і почав жорстко "скручувати" хлопця, що вийшов з нього. З ним була дівчина, яка кинулася його захищати. Чоловік почав бити і її.

До ситуації підключився інший чоловік в цивільному одязі, який прийшов на допомогу колезі і також почав бити хлопця і дівчину. Врешті-решт їх обох затримали.

"Горіти вам всім в пеклі просто! Фашисти! Щоб ваші діти і дружини так жили, як ви зараз робите! Прийде розплата і до вас", - говорять люди за кадром.

Як повідомляв "Апостроф", в Білорусі, на вулиці Окрестина, силовики жорстоко знущаються над учасниками протестів, токар Ілля Грідюшкін розповів, що його мало не вбили.

Також повідомлялося, що Білорусь обмежує в'їзд на територію країни громадян з Латвії, Литви, Польщі та України, пояснюючи закриття кордонів епідемічною обстановкою в суміжних країнах.