RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Росіянка відмовилася від позову до ворожки: ритуал з фалоімітатором дав несподіваний результат

Мешканка міста Санкт-Петербурга (Російська Федерація) звернулася з позовом до суду, щоб стягнути мільйон рублів моральної шкоди з ворожки, яка не змогла повернути їй чоловіка, який її покинув. Під час судового засідання виявилася, що клієнтка в повному обсязі не виконала вимоги ритуалу.

Про це повідомили в Telegram-каналі прес-служби судів міста Санкт-Петербурга.

У суді було встановлено, що ворожка за 50 000 рублів (близько 650 американських доларів) пообіцяла повернути в родину чоловіка. Для цього клієнтка повинна була протягом 2 тижнів проводити спеціальний ритуал: сидячи за столом запалити дві свічки і взяти їх в руки, після чого представляти чоловіка поруч, поєднуючи і роз'єднуючи свічки. На столі також повинні були лежати фотографія чоловіка і фалоімітатор. Після процедури зі свічками клієнтці треба було зробити деякі інтимні дії зі згаданим фалоімітатором.

Під час судового засідання клієнтка зізналася, що другу частину ритуалу до кінця не довела через відсутність фалоімітатора. На її прохання судовий процес було відкладено, а через деякий час позивач відмовилася від продовження судового розгляду.

Чоловік, звичайно, до неї так і не повернувся, але друга частина ритуалу дозволила їй зрозуміти, що його відхід - не така велика втрата. А за слушну пораду 50 тисяч рублів не шкода. Суд провадження у справі припинив.

Як повідомляв "Апостроф", в місті Пенза (Росія) суд зобов'язав жінку заплатити штраф в розмірі 4 тисяч рублів (1470 гривень) за те, що вона опублікувала в соцмережах фото в шкарпетках із зображенням конопель.