RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

"Виперіть до завтра": у Росії до будівлі ФСБ принесли труси і залишили "записку", фото

Активісти вирішили потролити співробітників ФСБ і принесли брудну білизну до будівлі відомства в Санкт-Петербурзі.

Про це інформує Telegram-канал "П'ятниця".

Таким чином, місцеві активісти вирішили в черговий раз посміятися над співробітниками ФСБ РФ після невдалого отруєння опозиціонера Олексія Навального, якому нанесли отруйну речовину на нижню білизну.

"Останнім часом у федеральної служби склався імідж самої оперативної пральні в Росії, особливо добре зарекомендувала себе в Омську. Петербурзьке відділення вже розпочало свою роботу і готове брати ваші речі в цілодобовому режимі", - йдеться в повідомленні.

Активісти біля центрального входу в будівлю ФСБ залишили купу брудної білизни з табличкою: "Випрати до завтра. Батьківщина не чекає!".

"Служба пропонує просту схему взаємодії з клієнтами: Ви залишаєте речі на головній сходах будівлі і вони в найкоротший час їх заберуть, дотримуючись свого головного принципу, вираженого в слогані служби "Батьківщина не чекає!", - додали активісти у своїй публікації.

Раніше ми повідомляли, що 20 серпня 2020 року Навальному стало погано під час польоту з Томська в Москву. Літак був змушений здійснити екстрену посадку в Омську, де опозиціонера госпіталізували в клініку і ввели в стан штучної коми.

Через два дні Олексія Навального перевезли на лікування в німецьку клініку Шаріте, звідки він був виписаний 22 вересня. Пізніше уряд Німеччини опублікував звіт, в якому говорилося, що російського опозиціонера отруїли речовиною групи "Новачок".

А вже в грудні 2020 року з'ясувалося, що за отруєнням Олексія Навального стояли співробітники ФСБ РФ, які нанесли отруйну речовину на нижню білизну політика.