RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Росії водій на швидкості збив жінку, що гуляла з дитиною: моторошний момент потрапив на відео

У місті Богородському Нижегородської області (Російська Федерація) п'яний водій "Лади" збив на смерть 55-річну жінку, яка везла на санчатах свою внучку.

У Telegram-каналі Life Shot опубліковано запис камери відеоспостереження, яка зафіксувала момент цього страшного випадку.

На кадрах видно, що жінка з санками неспішно прогулюється, коли ззаду на високій швидкості з'являється машина і на повному ходу зносить пішоходів з дороги. Дворічна дівчинка, яка була на санках, дивом вижила - мабуть, бабуся в останній момент встигла відштовхнути від себе санки. 55-річна жінка померла від травм до приїзду "швидкої".


Як повідомили в поліції, 37-річний водій "Лади" був в нетверезому стані, тому не врахував дорожню обстановку і навіть не вжив жодних дій, щоб запобігти зіткненню.

У соцмережах місцеві жителі повідомляють, що засніжена вулиця, по якій йшла бабуся з дитиною, є ґрунтовою дорогою, де завжди взимку ходять пішоходи, коли узбіччя занесені снігом.

Як повідомляв "Апостроф", в Рязанській області Росії в ніч на 25 грудня рейсовий автобус з 24 пасажирами і двома водіями потрапив в смертельну ДТП.