RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Путін подзвонив Ердогану: запропонував вакцину і висловив співчуття

Президент РФ Володимир Путін провів телефонну розмову з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом, в ході якої запропонував турецькому лідеру російську вакцину від коронавірусу, а також висловив співчуття через загибель турецьких громадян в Іраку.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби президента Росії.

В ході телефонної розмови Путін звернувся до Ердогана з пропозицією про постачання в Туреччину російської вакцини від коронавірусу, а також запропонував організувати в Туреччині виробництво російських вакцин.

Також президенти РФ і Туреччини обговорили ситуацію в Нагірному Карабасі в зв'язку з початком роботи Спільного російсько-турецького центру по контролю за припиненням вогню, а також щодо врегулювання ситуації в Сирії і Лівії.

"Президент Росії висловив співчуття турецькому лідерові в зв'язку з нещодавньою трагічною загибеллю в Іраку 13 громадян Турецької Республіки", - додали в прес-службі Путіна.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні офіційно заборонили російську вакцину від Covid-19. Порядок державної реєстрації вакцин проти COVID-19, який затвердив Кабінет міністрів України, містить пряму заборону на вакцину з Росії як держави-агресора.