RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Росії після бійки на турбазі помер міністр: що відомо про конфлікт

Міністр цифрового розвитку і зв'язку Амурської області РФ Олександр Курдюков, який впав у кому після бійки на турбазі, помер.

Про це в Telegram написав губернатор Амурської області Василь Орлов.

"Вчора (24 липня - "Апостроф") увечері помер Олександр Михайлович Курдюков. Працювали з ним в уряді. Він був міністром цифрового розвитку і зв'язку Амурської області. Світла пам'ять. Пішов дуже рано", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє Telegram-канал Baza, конфлікт стався через залицяння до дружини міністра. Олексій Шкарін - майстром спорту з пауерліфтингу, намагався закликати її з подругою до себе. Курдюков втрутився в ситуацію і почалася сварка. Конфлікт нібито вичерпався, адже Олексій заявив, що не знав, що жінка заміжня.

Однак того ж вечора Курдюков зник. Його пішли шукати і знайшли вже без свідомості, з проломленою головою.

"Хто і як побив міністра поки залишається загадкою, але головним підозрюваним став той самий Олексій, який підкочував до дружини чиновника. Свідків бійки немає, тому справа непроста", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф" 24 липня поліція затримала двох підозрюваних у жорстокому побитті відомої правозахисниці Наталії Ешонкуловой в Дніпрі.