RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Прибрала в квартирі і викинулася з дітьми з вікна: в Москві жінка наклала на себе руки

У Москві на вулиці Лівобережна під вікнами багатоповерхівки знайшли тіла 33-річної жінки та двох малолітніх дітей. За попередніми даними, вони випали з 19-го поверху і розбилися на смерть.

Про це повідомляє Telegram-канал SHOT.

Встановлено, що загиблі при падінні з висоти діти - 2018 і 2021 років народження. Жінка взяла їх на руки і вистрибнула з вікна. Сусіди почули гучний крик і звук сильного удару.

У квартирі - порядок, всюди дитячі іграшки. На місце трагедії приїхав чоловік загиблої. Чоловік був у такому сильному шоці, що не міг назвати своє ім'я.

Управдом будинку, де проживала сім'я з початку 2021 року, розповів, що недавно жінка скаржилася на самотність і те, що у неї немає ані подруг, ані знайомих. Чоловік постійно був на роботі - він військовий. Сусіди відгукуються про родину позитивно.

Пізніше було знайдено передсмертну записку в якій жінка написала, що вирішила покинути цей світ раз і назавжди, але піти одна вона не може. Вона додала, що народила цих дітей і залишати їх в "важкому, похмурому світі" не збирається. Крім цього вона попросила вибачення у всіх своїх рідних та в чоловіка і попросила нікого не звинувачувати в тому, що сталося.

Жінка написала, що раніше вже лікувалася від депресії, але останнім часом її життя стало нестерпним: "ледачим", "похмурим", "нецікавим".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Москві, 36-річна жінка викинулася з вікна зі своїми двома маленькими дітьми.