RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Путін не вірить Шойгу: коли приберуть міністра-лизоблюда

Лідер фашистської Росії Володимир Путін зовсім не вірить голові військового відомства Сергія Шойгу і збирається "прибрати" його.

Про це написав у Facebook один із засновників компанії "ЮКОС" Леонід Невзлін.

Путін збирається звести рахунки із Шойгу за провал бліцкригу Росії проти України, але це може статися після того, як Кремль отримає хоч якийсь "успіх". Невзлін зазначив, що кремлівського диктатора зовсім не цікавлять життя і доля полонених: неважливо - військових, або цивільних.

"Обіцянка Путіна зберегти життя полоненим – звичайна нацистська пропаганда. Він вбиватиме всіх, якщо отримає таку можливість. І солдатів, і жінок, і дітей, і старих. Свідки злочинів йому не потрібні, людей йому не шкода ні чужих, ні "своїх" . Він не мислить такими категоріями взагалі", - заявив Невзлін.

Він додав, що Шойгу вже "не жилець" і розуміє, що йому лишилося недовго.

"Розмови в тайзі про силу російської армії та п'ятиденне завоювання України виявилися блефом лізоблюда. Але зараз Путіну потрібен "успіх". Шойгу він прибере потім, в будь-якому разі", - наголосив Невзлін.

Раніше ми повідомляли, що Володимир Путін шукає "цапів-відбувайлів" серед генералів своєї армії через величезні втрати в Україні та провал "бліцкригу".