RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Путін, залитий українською кров'ю: російський митець показав справжнє обличчя бункерного діда

Російський художник Андрій Молодкін, який живе у Франції, створив із крові незвичайну скульптуру президента РФ Володимира Путіна.

Про це пише "Радіо Свобода".

Незвичайний арт-об'єкт був створений із 850 грамів крові, яку добровільно пожертвували українські військовослужбовці. За словами Молодкіна, інсталяція дозволить людям побачити 9 травня Володимира Путіна таким, яким він є.

Скульптура під назвою "Путін, залитий українською кров'ю", була зроблена з акрилу та оргскла. За задумом автора, інсталяцію зможе подивитися будь-який бажаючий на Червоній площі за допомогою геонавігації та доповненої реальності (AR), яка дозволить розмістити його роботи на смартфонах.

"Я вірю, що культура здатна зруйнувати пропаганду. Ми повинні показати Путіна брехуном та кривавим злочинцем. Я не хочу, щоб люди бачили його очі чи його посмішку, я хочу, щоб вони бачили лише кров", - заявив Молодкін, коментуючи свою скульптуру.

Журналісти зазначають, що українські військовослужбовці, котрі пожертвували свою кров для створення інсталяції, продовжують воювати на фронті проти ЗС РФ.


Раніше ми розповідали, що у Києві з'явився незвичайний пам'ятник Володимиру Путіну.