RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Українські сили консолідуються: які настрої на Кубані після 24 лютого

Зараз у російському Краснодарському краї, на території Кубані йде робота з консолідації сил борців за незалежність та повномасштабна війна, яку розпочав глава Кремля Володимир Путін проти України, дуже вплинула на деяких людей.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів представник осередку кубанських борців за незалежність "Малиновий Клин", активіст Дмитро Доровських.

Якщо раніше деякі жителі Кубані були опозиційними до російської влади, але все ж таки сподівалися на ліберальну Росію, то після 24 лютого їхня риторика змінилася. Вони почали говорити, що Росія – це "імперія зла".

Читайте також: Імперія впаде: в мережі показали карту Росії після її розвалу

"Тобто вони зрозуміли, що проблема не тільки в тому, хто сидить у кріслі президента, Путін чи хтось інший, а сама держава спрямована на те, щоб завойовувати інші країни, а також тримати в кайданах свій власний народ у регіонах ", - розповів російський активіст.

Тобто до багатьох починає доходити, що тут щось не так, зазначив Дмитро Доровських, хоча це відбувається і не так швидко, як би хотілося насправді.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа" "У Кубані два варіанти майбутнього, і один з них пов'язаний з Україною - кубанський активіст"