RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Питання у здоров'ї: Пєсков пояснив, чому Путін ховається від журналістів

У найближчому майбутньому зустрічі з пресою глави Кремля Володимира Путіна, який вперше за багато років скасував традиційну підсумкову прес-конференцію з журналістами, будуть вже не такими, як раніше.

Про це, як пише телеграм-канал "Вы слушали Маяк", попередив речник президента РФ Дмитро Пєсков.

За словами Пєскова, у найближчій перспективі спілкування Путіна з пресою вже не буде таким же, списавши це на коронавірус.

Читайте також: Більше пекла! Путін наказав садити на 5 років за осквернення георгіївської стрічки

"Ви бачите процеси мутації вірусу, сильні епідеміологічні хвилі грипу", - прокоментував Пєсков, уточнивши, що відповідаючі за здоров'я і безпеку глави Кремля, повинні посилити запобіжні заходи, оскільки "здоров'я президента - це питання державної безпеки".

Спікер Путіна не виключає, що глава Кремля зможе спілкуватися з журналістами у вільнішому режимі, коли хвилі COVID-19 підуть "у нижню точку".

У той же час, як заявив Пєсков, Путін, який зараз не підтримує контактів з лідерами країн Заходу, не збирається вітати з Новим роком голів "недружніх країн", оскільки вони також не надсилають жодних привітань до Росії.

Нагадаємо, глава Кремля затвердив великий пакет репресивних законів для росіян та послаблень для лояльних чиновників та силовиків.