RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Росії черговий вибух у житловому будинку, обрушився цілий під'їзд: фото та відео

У п'ятиповерхівках Росії продовжують гриміти вибухи - кілька днів тому під'їзд завалився в місті Єфремів Тульської області, а вранці, 9 лютого, вибух газу стався в житловому будинку Новосибірська.

Про це йдеться у російських Telegram-каналах.

"Під'їзд п'ятиповерхового житлового будинку обрушився в Новосибірську в четвер під час вибуху газу", - повідомив губернатор області.

Зазначається, що внаслідок вибуху загинула одна людина, ще одну передчасно оголосили мертвою, проте її вдалося реанімувати. При цьому ще троє людей можуть залишатися під завалами.

Читайте також: ”Чути було за 20 км: у Білорусі пролунав потужний вибух

Після того, що сталося, на місці події утворилася пожежа на площі 300 кв. метрів повністю обрушився середній під'їзд п'ятиповерхівки.

Місцеві жителі розповіли, що за останню добу двічі скаржилися на запах газу, а за кілька днів квартири оминали люди, які пропонували замінити газові шланги.

На цей час мешканцям будинку організовано збирання гуманітарної допомоги: теплих речей, предметів першої необхідності, постільної білизни та продуктів тривалого зберігання. Кожному мешканцю потерпілого від вибуху газу будинки у Новосибірську виплатять по 32 тисячі рублів.

Раніше ми писали, що у Білгородській області, у смт Борисівка на території промислового заводу та нафтобази спалахнула потужна пожежа. Місцева влада заявила, що спалах відбувся внаслідок влучення снарядів.