RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

"Мы верим в ЗСУ": хакери зламали сайт патріарха РПЦ Кіріла

Офіційний сайт "Подворье" резиденції патріарха Російської православної церкви Кіріла, який нещодавно потрапив у аварію, зламали хакери.

Про це пише "Апостроф".

На головній сторінці сайту резиденції "Пєрєдєлкіно" опублікована молитва на підтримку контрнаступу Збройних сил України та відео, яке оприлюднив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Читайте: "Настав час повертати своє": Залужний записав потужний ролик - звернення

Молитва за Контрнаступ:

Господи Боже сил, Боже спасіння нашого, Ти Єдиний твориш чудеса. Поглянь в милості та милосерді на смирення рабів Твоїх і людинолюбно вислухай і помилуй нас: бо вороги наші зібралися на нас, щоб погубити нас і знищити державу нашу та святині наші. Допоможи нам Боже, Спасителю наш, і визволи нас, заради слави імені Твого, і нехай на нас справдяться слова, сказані Мойсеєм: будьте сміливими, стійте і побачите спасіння від Господа, бо Господь бореться за нас. Слава Україні!

Також на сайті РПЦ з'явилися написи "Ми віримо у ЗСУ", "Перемога за Богом і Україною" та заклик підтримати ЗСУ та Україну.

Нагадаємо, що на центральній площі Копенгагена відбувся перформанс "Russian church kills", покликаний розповісти про злочини російської церкви у війні Росії проти України.

  • Вас може зацікавити:

Співучасники у вбивствах: Вселенський патріарх звинуватив РПЦ у війні

На забій пошлють кожного: у Росії мобілізують навіть ченців

Чи можна вірянам ненавидіти росіян? Філарет пояснив слова з Біблії про любов до ворога