На Рубльовці своя ППО? Москвичі влаштували істерику після атаки БПЛА

Рано вранці у вівторок, 30 травня, безпілотники атакували житлові будинки в Москві, також літальні апарати помітили в Підмосков'ї - ППО спрацювало на Рубльовці, а от на вулиці Профспілковій збити дрон не вдалося.

Реакцію росіян на атаку дронами публікує "Апостроф".

Так, деякі росіяни раптом захвилювалися, що цілями дронів стали житлові будинки у той час, як житла українців обстрілюють або знищують уже понад рік. Багато хто обурюється бездіяльності генералів та надіється, що після цього вони почнуть "рухатися".

Інші рашисти пропонують почати "воювати в повну силу", "мости знищити в хлам", аби українцям не постачали зброю, "обрубати газ". Деякі особи просто пишуть пусті гасла, на кшталт "Перемога буде за нами". А дехто передбачає, що Росії тепер доведеться "в цьому жити, як Ізраїль".

Читайте також: Окупанти атакували Київ "шахедами": є пошкодження та загиблі

Коментарі іще однієї категорії росіян наочно демонструють усю їхню сутність – вони обурюються, що дрони над елітним районом Рубльовкою збили, а на звичайній Профспілковій вулиці – ні.

"По Рубльовці треба, щоб еліта о**єла, яка гальмує СВО", - радить рашист. Інша жінка додає: "Хто ми у спальному районі, а хто вони. Ось тут збивають, а у нас х*р".

Ще дехто задає "цілком серйозне" питання – чому не увімкнули сигнал повітряної тривоги, невже на безпеку громадян наплювати?

Раніше ми публікували дані про втрати РФ в Україні.

  • Вас може зацікавити:

"Бавовна" не припиняється: у Москві спалахнув житловий комплекс біля Академії ФСБ

У Москві чергова "бавовна": після вибуху в супермаркеті спалахнула пожежа. Відео

"Бавовна" відвідала не тільки Бєлгород: уночі в Росії прогриміли вибухи