Що відомо про підозрюваних та кількість жертв теракту в Підмосков'ї: останні фото і відео

Число жертв теракту в ТЦ "Крокус Сіті Холл" перевищило 115 осіб. Багато хто задихнувся від диму.

Про це повідомляє низка російських Telegram-каналів.

Читайте також: Теракт у Підмосков’ї: що відомо на цей момент про бійню у Crocus City Hall

"Кількість загиблих під час теракту в Крокусі перевищила 115 осіб. Дуже багато хто задихнувся від диму. У туалеті комплексу, де люди намагалися сховатися від нападників, знайдено 28 тіл. 15 тіл були на сходах", - сказано в повідомленні.

"СК також повідомляє, що терористи застосовували легкозаймисту рідину для підпалу приміщень концертного залу, де знаходилися глядачі, у тому числі поранені. Причинами загибелі людей стали вогнепальні поранення та отруєння продуктами горіння. Відомство також повідомляє, що кількість загиблих ще зросте ", - сказано в одному з пабліків.

"Велику кількість тіл знайшли на сходових маршах - близько 40 осіб. Ще 10 загиблих знайшли в технічних приміщеннях, 10 у туалеті. На відео повністю вигорілий концертний зал. На місці працюють 719 фахівців та 213 одиниць техніки. Під завалами знайдено 20 тіл. Роботи продовжаться ще мінімум кілька діб”, - пишуть росіяни.

Також російські пропагандисти показали кадри затримання ще одного підозрюваного у теракті.


Також повідомляється, що жителі Іваново загрожують спалити барбершоп, в якому, ймовірно, працював один із ймовірних терористів.

"За попередніми даними, один із затриманих, 19-річний Муххамадсобір Файзов, працював у барбершопі в Тейково. Судячи з соцмереж Муххамадсобіра, він влаштувався туди в листопаді 2023 року. Дізнавшись про те, де працював один із передбачуваних терористів, мешканці Іваново атакували сторінку салону. Місцеві радять господарям барбершопа виїжджати з Росії та погрожують влаштувати пожежу. Сам Муххамадсобір Файзов зараз на допиті. Відразу після операції його забрали із лікарні співробітники спецслужб", - вказано в пабліку.

Своєю чергою, у МВС Таджикистану заявили, що дві людини з орієнтувань російських силовиків перебувають на території республіки.

"26 листопада 2023 року Ісламов Ріводжіддін та Насріддінов Махмадрасул приїхали з Російської Федерації до Республіки Таджикистан і перебувають за місцем проживання. МВС опублікувало їх фото з паспортами", - сказано в повідомленні.

Тим часом в російських пабліках віруситься відео допиту одного з підозрюваних терористів. Каже, що за розстріл отримав півмільйона рублів. Завдання полягало в тому, щоб "вбити людей". Замовлення отримав з тг-каналу. Зброя була надана замовниками.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що очевидець розповів про стрілянину в КСХ.

  • Вас також може зацікавити:

Перші хвилини теракту в Крокусі: відео очевидців

Свідома провокація Путіна: ГУР про теракт у ТЦ Крокус у Росії

Виламали двері, була паніка: очевидець розповів про перші хвилини після теракту в ТЦ Крокус