RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

Кадирівці принизили російського пропагандиста-воєнкора

У мережі з'явився відеоролик, у якому один із російських пропагандистів-воєнкорів Володимир Романов вибачається перед "кадирівцями" за те, що раніше заявляв, що чеченські підрозділи прикриваються строковиками на кордоні в Білгородській області.

Про це пише ASTRA.

Видання нагадує, що 5 липня Романов у своєму телеграм-каналі опублікував відео з назвою «Обстановка на Північному напрямку». У ньому він сказав: «На кордоні у нас у Білгородській області, на кордоні з Харківською областю, ось прямо на кордоні стоять строковики — така реальність. Тік-токери стоять за ними. А строковики у нас попереду».

А вже 7 липня Романов опублікував 5-хвилинний ролик з вибаченнями. Він заявив, що у нього відбулася розмова з командиром формування «Ахмат» Апті Алаудіновим, з якої йому стало ясно, «що він був неправий».

Раніше "Апостроф" розповідав, що голова Чечні Рамзан Кадиров торгує фіктивною участю у війні проти України. За гроші можна отримати "бойові" нагороди та імунітет від ув'язнення. Кошти йдуть на поповнення бюджету фонду Ахмата Кадирова.