RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Світ

Новини

19 вересня

Всі новини

Вибух у Москві: російські пропагандисти заперечили замах на топ-військового Торгашова

Російські пропагандистські канали заперечили замах на топ-військового Андрія Торгашова.

Про це повідомляють росмедіа.

В росЗМІ зауважують, що Торгашов дізнався про вибух у нібито його машині, коли був на роботі.

Стверджують, що після того, як російське пропагандистське видання RT зв’язалось із заступником начальника радіоцентру супутникового зв'язку Андрієм Торгашовим, той вказав, що не має абсолютно жодного стосунку до інциденту з підривом автомобіля в Москві.

Росіянин додав, що начебто ніколи не мав автомобіля Land Cruiser. Також вказав, що проживає не у тому районі, де стався вибух, а в іншому.

Нагадаємо, вранці 24 липня в мережі з’явилась інформація про те, що на півночі Москви на парковці біля будинку на Синявинській вулиці вибухнула Toyota Land Cruiser, в якій знаходилися чоловік і жінка. Тоді російські пабліки вказували, що інцидент трапився з 49-річним заступником начальника передавального радіоцентру військової частини супутникового зв'язку № 33790 Андрієм Торгашовим.

Український журналіст Денис Казанський висунув версію щодо того, що замах у Москві на Торгашова є частиною розборок у Міноборони РФ.

Пізніше в мережі також показали відео моменту вибуху автомобіля з топ-військовим на півночі Москви, його вдалося зафіксувати на камеру.