RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.07
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  41.07
Світ

Новини

17 вересня

Всі новини

«Стане чудовою ціллю»: партизани в Санкт-Петербурзі завітали на машинобудівний завод

Партизани "АТЕШ" завітали на стратегічне підприємство оборонно-промислового комплексу Росії. Розвідати вдалося Кінгісеппський машинобудівний завод у Санкт-Петербурзі.

Про це інформують в Telegram-каналі партизанського руху.

"Наші агенти продовжують своє сприяння в тилових регіонах рф. Цього разу наш агент, впроваджений на Кінгісеппський машинобудівний завод, допоміг довідатися про важливість цього об'єкта на ВПК окупанта", - пишуть учасники руху.

Зауважують, що на підприємстві відбувається розробка дизельних двигунів підвищеної потужності, дизель-генераторних установок, Також завод відповідає за виготовлення катерів для військ спеціального призначення, одно- і двовісних причепів для потреб міністерства оборони рф, гусеничних траків для військової техніки: "...все це виробляється тут".

"... на тлі отримання СОУ далекобійних ракет, цей завод стане чудовою метою для ліквідації російського ВПК", - підсумовують в повідомленні.

Раніше Апостроф" писав, що партизанський рух "АТЕШ" виявив будівництво нової лінії оборони російських окупантів у Запорізькій області. Росіяни готуються до подальшого просування українських сил.