RU  UA  EN

Пʼятниця, 27 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

27 вересня

Всі новини

Злітали порибалити: в Архангельській області розбився вертоліт з депутатом від "Єдиної Росії"

В Архангельській області Росії розбився приватний вертоліт Robinson R44, на борту якого перебували депутат міськдуми від "Єдиної Росії" Сергій Сметанін та власник гелікоптера, місцевий підприємець Олексій Семенов. Пишуть, що росіяни летіли на риболовлю.

Про це повідомляють російські медіа.

З'явилися кадри з місця, де було виявлено вертоліт Robinson R44, що розбився в Архангельській області. Зауважують, що на борту могли перебувати депутат міської думи Архангельська від "Єдиної Росії" Сергій Сметанін та місцевий підприємець Олексій Семенов.

Відомо, що вони летіли із селища Бичаче в село Карандашевська. Одне з росмедіа писало, що росіяни летіли на риболовлю в селище Сафоново. Про зникнення вертольота повідомляли ще 25 вересня, проте знайти уламки за 5 км від села Бичаче вдалося лише 27 вересня - вертоліт упав у важкодоступному місці в лісі. На місці аварії виявлено тіла двох загиблих. Відомо, що гелікоптер належав бізнесмену Семенову.

Північно-Західна транспортна прокуратура проводить перевірку. За цією подією порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 263 КК РФ («порушення правил безпеки руху та експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності до смерті двох або більше осіб»).

Як повідомляв раніше "Апостроф", раніше у Амурській області РФ розбився вертоліт Robinson R66 золотодобувної компанії "Хергу".