RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

В Ізраїлі надгробок "звинуватив" лікарню у вбивстві жінки в COVID-відділенні: фото

В Ізраїлі, у медичному центрі Рабина в кампусі Бейлінсон в Петах-Тіква обурилися надгробку, на якому викарбувано обвинувачення їх у вбивстві жінки в палаті хворих на коронавірус.

Про це повідомляє The Jerusalem Post.

Так, 24 жовтня з'явилася фотографія надгробку однієї з жертв коронавірусної інфекції. На плиті було написано, що медцентр, в якому лежала хвора, вбив її. За інформацією лікарні, до них госпіталізували літню жінку, невакциновану, яка довго лікувалася вдома, поки не стало зовсім зле. Вона померла у них через коронавірус.

"Лікарня шокована написом на надгробку і висловлює огиду до серйозної і провокаційної заяви, позбавлену будь-яких фактів, як це було написано на надгробку. Лікарня має намір розглянути свої кроки в цьому питанні, в тому числі в тій мірі, в якій це потрібно, для прийняття юридичних заходів", - йдеться в повідомленні.

За словами лікарів з цієї лікарні, жінка поступила з серцевим нападом і тромбоемболією легеневої артерії та померла через важку стадію COVID-19.

"Персонал відділення коронавірусу ставився до неї із нескінченною відданістю, постійним супроводом і діалогом із сім'єю. Персонал відділень лікарні по коронавірусу, який вилікував і лікує сотні пацієнтів із самовідданістю та професіоналізмом, працюючи день і ніч, щоб врятувати життя пацієнтів, з подивом і глибоким сумом сприйняв цю образу, яке представляє собою наклеп і принижує громадський і соціальний дискурс", - йдеться в повідомленні.

Фото: jpost.com

Нагадаємо, для кого зараження COVID-19 загрожує смертю - 5 факторів ризику.