RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Новий обмін між РФ і Україною: блогер вказав на підступний план Путіна

Український блогер Максим Колесников розповів про підступний план Росії при обміні українців Юрія Солошенка та Геннадія Афанасьєва.

Про це блогер повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Міняти начебто планують на двох нікому не відомих учасників одеських подій 2 травня 2014 року. Судячи з того, що російську сторону одесити не цікавили раніше, і з того, що все стрімко відбувається, експеримент по обміну Савченко визнаний в Кремлі успішним. І обмін іншими полоненими продовжиться прискореними темпами", - заявив Колесников.

За його словами, суд РФ над Солошенком і Афанасьєвим вже зіграв на користь зміцнення рейтингу російського президента Володимира Путіна, і тепер Кремлю вигідніше повернути українців на батьківщину.

"Савченко, котра повернулася з полону, внесла в український порядок денний декілька тем і пропозицій, які просувалися РФ протягом останніх двох років. Не сумніваюся, що вона продовжить це робити. Розкол у суспільстві зріс, а образ мужньої льотчиці для багатьох згаснув, і ми втратили в особі Надії символ опору нації", - вважає Колесніков.

"Можливо, нові поверненці також будуть вільно чи мимоволі вкидати і роздувати конфлікти в українському суспільстві. Особливо, якщо ми самі будемо створювати собі кумирів і месій з людей, які себе нічим особливим до полону не проявили", - додав блогер.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно нардеп Ірина Геращенко заявила, що Солошенко і Афанасьєв вилітають до Києва.