RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Америка на першому місці: Трамп під час інавгурації заявив про новий курс США

Дональд Трамп після прийняття присяги президента виступив з промовою перед американцями і всім світом. Зокрема, він висловився про новий зовнішньополітичний курс, який приймуть США.

"Починаючи з сьогоднішнього дня у нас буде новий принцип керівництва країною. Америка буде на першому місці. Цим принципом ми будемо керуватися. Кожне рішення в області торгівлі, оподаткування, мігрантів, міжнародних відносин – буде служити американським робітникам. Ми повинні захистити наші сторінки від нападок інших країн, які ведуть наші компанії і знищують робочі місця на території нашої країни", - сказав він.

Трамп додав: "Америка знову стане перемагати, як ніколи до цього. Ми повернемо наші робочі місця, ми повернемо наші кордони, ми повернемо наш добробут і повернемо наші мрії".

"Ми будемо прагнути до дружби з іншими державами. При цьому ми будемо розуміти, що кожна держава має сама обирати свій шлях. Ми не будемо нав'язувати свій спосіб життя нікому. Нехай наш спосіб життя стане яскравим прикладом для всіх, і по ньому підуть інші. Ми будемо зміцнювати всі союзи, створювати нові. Ми будемо об'єднувати світ проти ісламського тероризму, який ми повністю зітремо з лиця землі", - зазначив президент США.

"В основі нашої політики буде прихильність до інтересів США", - резюмував Трамп.

Більше про інавгурацію Трампа читайте в матеріалі "Апострофа".