RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У мережі показали яскраве фото з співробітниками ОБСЄ, якi прозрiли на Донбасі

У мережі з'явилася фотографія з показовою реакцією співробітників ОБСЄ, якi на власні очі зіткнулися з обстрілом на Донбасі.

Фотографію опублікував у своєму Twitter, який ведеться під ніком Капітан Прайс, офіцер ЗСУ Сергій Місюра, що знаходиться в зоні АТО.

"ОБСЄ приїхали на промку Авдіївки і починають бачити. Але поки асфальт..." — прокоментував він знімок.

Фото з Twitter Капітан Прайс

"Це вони типу втомилися?", "Це вони типу здурiли. Щоб очі не бачили, що в очі скаче", "У цього, посередині, досить непоганий вигляд, явно не на асфальт дивиться", "Треба їм про вибори що-небудь розповісти", "Це їм не в Донецьку по шинках сидіти", "Може, як раз в цей момент у них прозріння і настане", "Чувак праворуч добре лежить", — коментують фотографію інші користувачі Twitter.

Нагадаємо, в Кремлі хочуть, щоб спостерігачі ОБСЄ на окупованому Донбасі носили лише легку стрілецьку зброю для самозахисту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше офіцер Сергій Місюра розповів про незвичайний обстріл, який стався на окупованому Донбасі біля Миколаївки Донецької області.

Спостерігачам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ вдалося здійснити моніторинг ситуації в Авдіївці Донецької області, яку бойовики обстріляли з артилерії.