RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Китай заявив про прогрес у розробці штучного інтелекту

Вчені з КНР значно просунулися в розробці штучного інтелекту. Про це в ході прес-конференції сьогодні, 11 березня, заявив глава міністерства науки і технологій Китаю Вань Ган, передає "РИА Новости".

Він зазначив, що створення і розвиток штучного інтелекту є тією сферою, якій керівництво країни буде приділяти увагу протягом тривалого часу. За словами Вань Гана, багато китайських компаній займаються розробкою систем штучного інтелекту, зокрема Huawei, Alibaba і Biadu.

З минулого року намітився важливий прогрес в таких областях, як технологія глибокого навчання (штучного інтелекту), інтеграційні процеси, координації людини і машини, ройовий інтелект

Голова відомства вважає, що в майбутньому штучний інтелект здатний стати двигуном соціально-економічного розвитку, поліпшення життя людей, особливо в сфері точної медицини і догляді за літніми людьми.

Проект соціально-економічного розвитку країни на цей рік передбачає, що китайська влада прискорить технологію створення штучного інтелекту і науково-дослідні розробки в інших галузях.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Китай має намір значно збільшити оборонний бюджет.