RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.70
НБУ:USD  39.60
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

Хорвати здивували: гравці збірної України назвали причини поразки в Загребі

Гравці збірної України прокоментували мінімальну поразку від збірної Хорватії (0:1) в матчі кваліфікації на ЧС-2018.

Андрій Ярмоленко зазначив, що хорватській збірній вдалося здивувати українців. "У перші двадцять хвилин збірна Хорватії давила і створила чимало моментів біля наших воріт. У другому таймі ми внесли корективи в тактику і справа пішла на лад. У перерві Андрій Миколайович попросив нас більше часу приділяти атаці.

Чи здивували чи нас хорвати? В якійсь мірі, так. Ми добре вивчили суперника, але йому все-таки вдалося піднести нам деякі сюрпризи. Шанси? Зараз можна говорити, що завгодно. У нас були шанси забити, у них... Вийшло так, як вийшло", - наводить слова Ярмоленка "Команда №1".

"Ми непогано грали в другому таймі. Якби так і до перерви, то, думаю, виграли б сьогодні. Або зачепилися б за нічию. А спочатку якось трохи розгубилися, нападники не могли зачепитися за м'яч попереду. Ну і пропустили безглуздий гол. Хоча могли і забити.

А після перерви вийшли, почали пресингувати, створювати моменти, вигравати підбори. Шкода, що не забили. Але все-таки у хорватів клас футболістів. Нічого страшного, будемо робити висновки, ще багато ігор попереду. Андрій Миколайович сказав, що молодці, подякував за самовіддачу. І якщо ми будемо грати, як у другому таймі, то в наступних іграх у нас не буде проблем", - наводить слова Івана Ордеця Dynamo.kiev.ua з посиланням на телеканал "Футбол 1".

Як повідомляв "Апостроф", раніше поразку від Хорватії прокоментував Андрій Шевченко.