RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Росії посварилися через Україну двоє топ-пропагандистів Путіна

Двоє одіозних прокремлівських пропагандистів, телеведучий Дмитро Кисельов та головний редактор "Московського комсомольця" Павло Гусєв влаштували між собою розбірки.

Так, у своїй передачі, опублікованій на сайті "Вести.ру" Кисельов звинуватив Гусєва у брехні.

"Московський комсомолець" опублікував свою версію під заголовком "Киселевские берега", мовляв, колись я казав: "Ще в самому початку Майдану студенти у Києві жорстоко побили міліцію". Все красиво і бадьоро, тільки я ніколи в "Вістях тижня" не говорив, що "студенти у Києві жорстоко побили міліцію". Стовідсоткова брехня від "МК"! На мій погляд, газета, яка отримала від держави серйозні пільги і продовжує вимагати їх все більше, представляючись важливим соціальним інститутом, такої зловмисності собі дозволяти не повинна. Це таке саме підроблення, як те, що я хотів спалити Америку, говорячи про "радіоактивний попіл", - заявив Кисельов.

"Якщо вже про "Московський комсомолець", то його головний редактор і власник Павло Гусєв дивним чином обурився у відповідь на оголошені проти нього президентом Порошенко санкції. Дивним чином тому, що санкції від майданутої влади України накладено вже на сотні наших журналістів, видавців, політиків і діячів культури, але лише Павло Гусєв у відповідь обурився, мовляв, як же так, я ж свій, буржуїнський! Яка несправедливість! Я ж в Росії не такий, як всі, один з небагатьох незалежних і навіть вчився в українській школі, і взагалі займаюся "журналістським бізнесом". Про "журналістський бізнес" особливо прикольно", - заявив він.

У свою чергу Гусов на сайті "МК" назвав Кисельова сексотом і негідником.

"Сексоту і негідникові, що примазався до російської журналістики.

Мій колишній знайомий, роззуй очі. Тобі, що крутить задом від однієї новини до іншої, не вміє читати і слухати, ще раз повторюю: я корінний москвич, але я довгі роки я жив в Україні, навчався там, вчив українську мову, тому що мій батько, офіцер радянської армії, там служив.

Я любив і люблю Україну. Але я не сприймаю все те, що там відбувається зараз. Для мене цей режим несумісний із демократією. Моєю батьківщиною завжди була Росія, і я є патріотом Росії.

Мені як голові Спілки журналістів Москви соромно, що люди, які не вміють читати і вникати в зміст написаного, мають відношення до нашої професії. Сьогодні - 33 роки, як я головний редактор газети. На своєму віку я побачив дуже багато політиків, політичних подій, розумних і не дуже розумних людей. Бачив я і багато провокаторів. Ти - не найкращий з них, тому що дурний і обмежений.

Раджу тобі, Діма, утриматися від зустрічей зі мною. Це не загроза. Бити не буду, але від спілкування ти задоволення не отримаєш", - йдеться в заяві Гусєва.

Як повідомляв "Апостроф", в програмі Le Petit Journal французького телеканалу Canal+ показали, як Кисельов у своїй передачі відверто бреше в ефірі у зв'язку з подіями у Франції. Пізніше путінський телеканал відповів на французький сюжет.