RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Загибель російського бойовика ЛНР під Троїцьким: з'явилася версія з РФ

Російські журналісти заявили, що вбитий при захопленні російських диверсантів на Луганщині громадянин Росії Натан Цакиров не мав ніякого відношення до Міноборони РФ.

Про це повідомляє Газета.ru.

Як пишуть ЗМІ, Цакиров народився в Омську, але переїхав в Єкатеринбург, де працював різноробочим.

"Він був будівельником за освітою, працював у заводській їдальні сторожем. Також був на тому ж самому підприємстві робочим. Крім того, по п'ятницях і суботах Цакиров підпрацьовував діджеєм в клубі, де я працюю ведучим заходів", — сказав один Цакирова Дмитро Суворов.

За його словами, Цакиров не любив розповідати про своє особисте життя.

"Зараз ми шукаємо його родичів, раптом їм потрібна допомога? Намагаємося знайти його рідних в Омську. Він ніколи не говорив з нами про Донбас, і для нас було шоком дізнатися, що він туди пішов воювати", — додав Суворов.

"Єдине, що я знав про Цакирова, це те, що він хотів у майбутньому почати свій бізнес, а поки цього не виходило, він потрохи збирає грошей. Але ким він точно не був — так це російським військовослужбовцям, це я точно можу сказати", — каже інший знайомий Цакирова Вадим Вергун.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно українські солдати розповіли, як взяли в полон двох офіцерів Збройних сил РФ на Луганщині.