RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Кримська "диверсія": в мережі висміяли підсумки Радбезу Путіна

У мережі обговорюють звістку про те, що на засіданні Ради безпеки РФ після інциденту з "диверсіями" в окупованому Криму не було прийнято рішення про конкретні заходи щодо України.

Новину коментують російські користувачі Facebook.

"Тут варіанти два. Або дійсно не чекали і не готувалися, або хтось перестарався сильно, приховуючи історію з бравими вояками, що перестріляли один одного і місцеве населення. Тобто варіант з реалізацією якогось сценарію відпадає", — пише на своїй сторінці в Facebook російський блогер Кирило Шуліка.

"Але тут промашка, тут, звичайно, переборщили", "Факір був п'яний, а в Держдепі поржали", "Хвороба одна — мрійливість кремлівська", "Може, їм просто відразу натякнув хто треба, що такий сценарій не варто намагатися проводити. Все-таки, крім РФ, за безпеку України вписалися дві нормальні країни — Англія і США", — коментують го ост інші користувачі соцмережі.

"Я розчарований... А де пропозиція атакувати Київ дирижаблями? А де програма перекопати Перекоп? Де пропозиція про комплексну програму копання Перекопу дирижаблями в розмірі 500 млрд?" — запитує колишній віце-прем'єр Росії Альфред Кох на своїй сторінці в Facebook.

"Якось дрібно все це після такого", — додає Кох, наводячи посилання на новину про те, що Радбез Росії запропонував пов'язати Арктику і Сибір дирижаблями.

Як повідомляв "Апостроф", раніше повідомляли, що після "диверсій" в Криму Володимир Путін нібито погрожував президенту США Бараку Обамі повномасштабною війною в Україні.