Лайм

Зеленська поділилася враженнями від похорону королеви Єлизавети і спілкування з Кейт Міддлтон

"Відійшла справді епоха, яка вплинула на всіх"

Олена Зеленська, яка була присутня на Державному похороні королеви Єлизавети II, а напередодні зустрілася з принцесою Уельською Кейт Міддлтон, розповіла про свої враження. У соціальних мережах вона оприлюднила кілька кадрів та поділилася думками про них.

"У ці дні пам’яті Її Величності Королеви Єлизавети ІІ майже в кожного – свій улюблений спогад про неї. Так буває, коли відійшла справді епоха, яка вплинула на всіх. І до того ж епоха шляхетна й взірцева, до якої хочеться бути причетним", - написала перша леді, опублікувавши останній портрет монархині.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Дружина президента захопилася тим, як, попри численні обов'язки, Її Величність встигала багатьом приділяти увагу, в тому числі відповідати на листи українських дітей:

"На мене особисто завжди справляло враження, як, маючи численні обов’язки, Королева Єлизавета ІІ та її помічники встигали приділяти увагу та відповідати на листи дітей з усього світу, зокрема й наших, українських дітей. Лише в останні роки листи з поміткою "Royal Мail" надходили до хлопчика із Запоріжжя та дівчинки з Кропивницького – вони просто написали Королеві про своє життя й отримали відповіді! Відповідь від Її Величності надійшла й школі № 1 з Бердянська – після того, як учні привітали Королеву Єлизавету ІІ з 90-річчям. Це надзвичайно важлива риса й урок для всіх лідерів, як важливо бути уважним до кожного".

Фото: Getty Images

Принцесу Уельську Зеленська назвала "новим поколінням королівської родини". Перша леді подякувала Кейт за підтримку України у боротьбі з російським агресором:

"Коли Росія здійснила повномасштабний напад на Україну, вони з чоловіком одразу продемонстрували свою підтримку нашої країни, відвідавши на початку березня Український культурний центр, що став волонтерським хабом і надавав допомогу вимушеним переселенцям".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"У скорботний день публічного прощання з Її Величністю Королевою Єлизаветою ІІ відбулася тепла, приємна розмова з Принцесою Уельською. Я глибоко вдячна за прийом великої кількості наших людей і особисту увагу Її Королівської Високості до них. За безпрецедентну підтримку з боку Великої Британії у нашій боротьбі із загарбником – військову, гуманітарну, політичну", - також написала дружина Зеленського.

Нагадаємо, що зустріч з Оленою Зеленською - перша самостійна аудієнція Кетрін у новому високому титулі принцеси Уельської.

  • У Лондоні поховали королеву Єлизавету ІІ. Про всі подробиці церемонії читайте у цьому матеріалі.
  • Діти, онуки та правнуки королеви Єлизавети ІІ відвідали її похорон. Подивіться, як виглядала родина у цей день.
  • Улюблена поні королеви Єлизавети ІІ також попрощалася зі своєю господинею. У мережі показали зворушливе фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ

В'ячеслав Узєлков повідомив про виписку з лікарні та розповів про самопочуття після кількох операцій

В'ячеслав Узєлков розповів про своє самопочуття після кількох перенесених операцій, а також показав фото з лікарні - його виписують