Лайм

Джамала показала, як носити модні широкі джинси з жакетом: фото

Беріть собі на замітку приклад стильного луку

У зимовому гардеробі кожної модниці у 2022 році точно мають бути широкі джинси – трендовий фасон, якому віддають перевагу відома телеведуча Катя Осадча та перша леді Олена Зеленська. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим їх можна поєднувати і як це робить популярна українська співачка, переможниця пісенного конкурсу Євробачення-2016 та молода мама Джамала.

Артистка стежить за модними трендами, має свій власний стиль і часто публікує у соціальній мережі Instagram фото своїх образів як у повсякденному житті, так і зі зйомок та різноманітних заходів.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Наразі співачка знаходиться в Америці. Вона поділилася фото з премії Центру Кеннеді (45th Annual Kennedy Center Honors). Для цього заходу вона обрала образ у стилі кежуал: широкі джинси-"варенки" сірого відтінку з високою талією і поясом співачка підвернула знизу, а також доповнила чорним топом. Зверху Джамала накинула масивний піджак у стилі оверсайз. А завершували образ бежеві черевики-"мартінси" на тракторній підошві, а також непомітна прикраса на шиї та об'ємні каблучки на пальцях.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Зазначимо, що такий лук можна "утеплити" – замість топу надягайте водолазку з високим горлом, а зверху на піджак – довге пальто або стьобану куртку-пуховик.

Читайте також: Віра Кекелія у брючному костюмі показала найбільший тренд 2022 року.

Широкі штани та джинси – це тренд 2022 року, з яким можна створити різні образи: ділові, повсякденні, романтичні.

Фото: instagram.com/kofta_shop_999

Це універсальна модель, яка легко поєднується з більшою частиною гардеробу. Жінки часто носять їх із топами, футболками, лонгслівами, светрами, блузами та водолазками. Щоб створити багатошаровий образ, зверху можна накинути піджак або кардиган.

Фото: pinterest.com

Лук із широкими джинсами можна доповнити як туфлями-човниками або чоботами на високих підборах, так і утепленими кросівками, масивними черевиками або уггамі.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно