Лайм

Як приготувати класичний форшмак з оселедця: простий рецепт

Здивуйте свою родину

Чимало господинь вже почали підбирати рецепти і складати святкове меню на Новий рік 2023. І якщо ви вже визначилися, які салати поставите на стіл новорічної ночі, візьміть собі на замітку простий рецепт закуски з оселедця. theLime підібрав для вас покрокову інструкцію, як її зробити, якою поділилася фуд-блогер на своїй сторінці kate.deliciouss в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: оселедець (200 г), цибуля (30 г), яйце (1 шт.), яблуко (25 г), м'якоть білого хліба (30 г), вершки (70 г), вершкове масло (10 г).

Фото: instagram.com/kate.deliciouss

Приготування:

Нарізаємо білий хліб – для приготування класичного форшмаку нам знадобиться лише його м'якоть. Викладаємо в миску і заливаємо вершками. Залишаємо в такому вигляді, поки хліб не вбере всі вершки.

Яйце відварюємо в каструлі з водою вкруту 10 хвилин після закипання води. Потім заливаємо його холодною водою, щоб воно швидше охололо. Очищаємо від шкаралупи.

Читайте також: Готуємо на стіл легкі тарталетки із сиром та червоною рибою.

Обробну дошку застеляємо папером, викладаємо на неї оселедець. Знімаємо з нього шкірку, розрізаємо та дістаємо кістки. Вирізаємо філе оселедця та ще раз перевіряємо, чи немає там кісток.

Яблуко промиваємо в проточній воді, зрізаємо шкірку і ріжемо великі шматочки. За бажанням збризкуємо його соком лимона, щоб воно не потемніло. Цибулю очищаємо від лушпиння і розрізаємо на 3-4 частини.

Пропускаємо усі підготовлені інгредієнти через м'ясорубку 2 рази. Наприкінці можна додати трохи солі та спецій за смаком.

Подаємо форшмак до столу з грінками, чіпсами чи крекерами.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня